реклама

реклама Делікат

реклама

На Черкащині продовжують перевірку громадських об’єктів на доступність і комфортність перебування для всіх категорій населення. 

Фото: ck-oda.gov.ua


Цього разу досліджували місця масового користування Канева.

Здійснюють моніторингові перевірки працівники департаменту будівництва ОВА спільно із членами робочої групи з розробки та моніторингу виконання плану заходів на 2023–2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Долучається до цього процесу також представниця Урядового уповноваженого з прав людей із інвалідністю Наталія Капустян.

Зокрема, дослідили стан доступності та дотримання вимог ДБН будівлі міської ради, вокзальної станції, лікарні, приміщення міграційної служби та ін.

Фото: ck-oda.gov.ua


У департаменті будівництва нагадують, що метою моніторингових візитів є зосередження уваги на проблемі доступності громадських місць для всіх жителів області.

Моніторингова група у процесі обстеження об’єктів громадської інфраструктури надає пропозиції та рекомендації щодо усунення недоліків їхнім власникам і балансоутримувачам.

Фото: ck-oda.gov.ua


Усі охочі можуть долучитися до участі в роботі моніторингової групи впродовж 2024 року.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100