реклама Делікат

У спортивній залі МСК «Дніпро» відбулося урочисте закриття IV обласного етапу змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з футзалу.

Привітати призерів завітали начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець та міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступницею Анастасією Чубіною.

Школа з Черкас перемогла в обласному етапі змагань «Пліч-о-пліч» з футзалу


"Для нас велика честь приймати обласні змагання в Черкасах. Ці змагання найбільш масові за останні роки, адже лише у місті Черкаси участь у них взяло близько 17000 учнів ", - сказав міський голова.

Після напружених матчів переможцями стала Черкаська загальноосвітня школа №30 "Незламні джейрани". Вони будуть представляти Черкащину на всеукраїнському рівні.

2 місце посіла команда Маньківського НВК;

3 - Смілянська загальноосвітня школа №11.

“Спорт - це про єднання та згуртованість. У команді діти вчаться працювати разом, долати труднощі, підтримувати один одного. Це навички, які їм знадобляться не лише на спортивному майданчику, але й у житті. Бажаємо всім школярам-спортсменам, які сьогодні брали участь у змаганнях, успіхів, нових звершень та яскравих перемог”, - прокоментувала заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100