реклама Делікат

Чарівного птаха Марії Примаченко малювали діти, які відвідують постійні активності у Смілянському центрі соцслужб. Цю Street Art зону, де діти змогли втілити свої фантазії на стіні, створили До Дня захисту дітей, пише smila-ua.com

"Нехай кожен краплинка фарби стане кроком до кращого майбутнього для наших маленьких митців! "- написали на сторінці Центру.

2024-05-24-art

І дійсно чимало дітей різного віку долучилися до прекрасного і разом із наставниками створювали красу навколо. Допомагала у цьому процесі талановита художниця Тетяна Литвин (Tot Dushi).

"Малювати в публічному просто та ще і з командою, завжди фан. Разом з підлітками клубу "Freands", що діє при Смілянському центрі соціальних служб, створили на кіоску ремонту взуття чарівного птаха Марії Примаченко.

Коли ескіз простий - то можна всім разом класно зробити. До нас доєднувались і батьки, і діти, які проходили мимо. Творчість Марії Примаченко - це вишукана простота і одночасно веселий яскравий скарб."- написала на свої враження від процесу Тетяна Литвин.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100