реклама Делікат

Сьогодні у центрі Сміли, на бульварі графів Бобринських, під крислатою катальпою пройшла акція на підтримку одного з підрозділів ЗСУ, де зараз проходять службу сміляни.

Фото Олександра Слепцовського


Головним організатором цієї акції виступила благодійна організація «Будуємо разом!», до якої долучилися Смілянський територіальний центр надання соціальних послуг для людей похилого віку, Будинок дитячої та юнацької творчості, волонтери.

Фото Олександра Слепцовського


Заклик приєднатися до акції й зібрати кошти на придбання того, у чому відчувають гостру потребу наші земляки-воїни, пролунав на цьому тижні у відеозверненні наймолодшого учасника ― 9-річного Олексія Кашнікова, вихованця БДТЮ, а модераторами стали мама Олексія ― Галина Дашковська і викладач вокалу Смілянського БДТЮ, художній керівник театру естрадної пісні «Ерідан» Віталій Кононенко.

Програма була насиченою і цікавою: було проведено лотерею на розіграш головного призу акції ― футболки від приватного підприємства «Принт-Сміла», продаж різноманітної крафтової продукції, смаколиків, учасники акції мали можливість написати свої побажання мужнім захисникам на прапорі України, який буде відправлено на передову разом із сьогоднішніми донатами.

Фото Олександра Слепцовського


Лунали зворушливі українські пісні: народні, сучасні, патріотичні. Віталій Кононенко привіз із собою своїх вихованців: крім юного Олексія Кашнікова, виступили Анастасія Майзель, Кристина Манукян, Ділара Кащенко і Катерина Караднець. Співав і сам пан Віталій: пролунала його авторська пісня «Журавлик». Ведучий програми, відомий смілянський бард Андрій Скляренко читав власні патріотичні поезії.

Олександр Слепцовський

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100