реклама

реклама Делікат

реклама

28 травня з нагоди шостої річниці з дня початку реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» привітали та відзначали кращих працівників цієї служби.

У Черкаському райуправлінні поліції відзначили кращих поліцейських офіцерів громад


Відзначали поліцейських керівник Черкаського районного управління поліції Андрій Тюков та начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.

Впровадження проєкту на території Черкаської області розпочалося у 2020 році. За цей час між 40 територіальними громадами та Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області підписано меморандуми про співпрацю та партнерство. Нині стільки ж відкрито поліцейських станцій, які обладнані за сучасними вимогами.

У Черкаському райуправлінні поліції відзначили кращих поліцейських офіцерів громад


З нагоди відзначення професійного свята Андрій Тюков та Валерія Бандурко вручили подяки поліцейським офіцерам громад Черкаського району.

“Основними завданнями наших поліцейських офіцерів є постійна комунікація, співпраця з громадою та безпека жителів. Бажаю, щоб кожен бачив у вас, перш за все, захисника та помічника. Нехай професійне свято додасть вам натхнення та невичерпної наснаги. Легкої вам служби на благо людям”, — підкреслив Андрій Тюков.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Хвєдя 29.05.2024 13:55
Відзначілі самих луччих? В Черкаськом районє 26 громад, так виходить шо всє луччі! Красота, бо плохих в районє нєту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100