реклама

реклама

Перевіряючи правильність ведення підприємцями розрахунків через касові апарати, черкаські податківці наштовхнулися на… фальсифіковану горілку. Знахідку виявили у приватного підприємця, який здійснював діяльність на базі ОПС.

Податківці спершу виявили у горе-підприємця порушення ведення касової дисципліни (штрафні санкції становлять понад 300 грн.), а потім і те, що він реалізовував горілку марки «Пшенична» з явними ознаками фальсифікації акцизних марок. До перевірки довелося залучити підрозділи податкової міліції, які вилучили зазначену горілку (100 пляшок ємністю 0,5 л.) та надали зразки «напою» для проведення експертизи. За результатами цієї експертизи і буде визначено остаточну міру покарання для горе-підприємця, яка може бути не лише адміністративною, але й кримінальною.

До речі, з початку року працівниками відділу контролю за суб’єктами господарювання обласної податкової адміністрації проведено 783 перевірки підприємців на правильність ведення розрахунків через касові апарати. За порушення чинного законодавства до порушників застосовано фінансових санкцій на загальну суму понад 4 млн. 760 тис. грн.

Джерело: ДПА в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100