реклама Делікат

реклама

В обласній адміністрації відзначили двох вчительок з Черкащини, які стали лауреатками всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Ольга Морокова, вчителька української мови та літератури Канівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради, посіла друге місце у номінації «Українська мова та література». Ніна Смірнова, вчителька образотворчого мистецтва Драбівського ліцею Драбівської селищної ради, посіла третє місце у номінації «Образотворче мистецтво».

IMG_20240529_144428

Педагогинь привітав начальник управління освіти і науки Черкаської ОВА Валерій Данилевський.

– Як свідчать результати, перемога в конкурсі обумовлена професійною майстерністю учителя-конкурсанта, а не типом і розташуванням закладу, де він працює.

Своїми емоціями поділилася вчителька образотворчого мистецтва Ніна Смірнова.

– Шлях до перемоги був дуже хвилюючим, адже так хотілося виправдати покладену на мене довіру. Щиро дякую, що на всіх етапах конкурсу мене підтримували спеціалісти і методисти Черкаського інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, відділ освіти, директор ліцею, колеги та друзі.

Валерій Данилевський додав, що на Черкащині конкурс проводиться традиційно щороку вже 29 років поспіль. За його словами, за час існування конкурсу, понад 7500 тисяч освітян Черкащини продемонстрували свою фахову майстерність у районному турі конкурсних змагань, понад 2400 осіб представили свої творчі здобутки в обласному турі конкурсу, 142 вчителі представили область у всеукраїнському турі.

Юлія Капуш

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Петрович 29.05.2024 19:47
Драбів залишається кузнею кадрів обласної освіти і педагогіки.Перед цим пам'ятаю, була Тамара Прошкуратова, народний депутат від СДПУ(о), Герой України доречі, Господи прости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100