реклама

реклама Делікат

реклама

Безкоштовну екскурсію в Черкаський міський зоологічний парк "Рошен" провели для дітей соціальних категорій міста Черкаси. 

Фото: dspck.gov.ua


Її приурочили до Міжнародного дня захисту дітей. На зустріч зі світом тварин і природи завітали діти з багатодітних родин та сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава поспілкувалася з родинами, привітала зі святом.

Фото: dspck.gov.ua


«Попри воєнний стан міська влада намагається максимально підтримувати соціальні категорії містян. Нині ж давайте разом з вами подякуємо нашим воїнам за захист наших дітей, за те, що ми в Черкасах можемо жити дійсно мирним життям. І завдяки нашим Героям це свято стає не просто датою в календарі, а справжнім Днем захисту дітей і родин. І нехай якнайшвидше настане дійсно безхмарне, безвоєнне дитинство для наших дітей та щасливе майбутнє», – сказала Марина Олександрівна.

Черкаський міський центр соціальних служб, який опікується цими категоріями дітей, подарував їм солодкі подарунки. Після екскурсії всі смакували піцою на березі озера. А в парку Перемоги психологи французької гуманітарної організації

«Тріангль Женерасьйон» провели з дітьми руханки на свіжому повітрі, малювали аква-грим, пускали мильні кульки.

Фото: dspck.gov.ua


«Увага до дітей потрібна завжди. А у період нестабільності та воєнного стану – тим більше. Дякуємо заступниці міського голови Марині Гаркавій за ініціативу і підтримку цього заходу та загалом роботи Центру соціальних служб», - відзначила заступниця директорки Центру соціальних служб Еліна Максимець.

Валентина і Руслан Кириченки прийшли на захід з 9-річним сином і 6-річною донькою. Діляться враженнями.

Фото: dspck.gov.ua


«Дуже класна екскурсія, і не тільки в дітей, а й у нас, дорослих, море вражень і позитивних емоцій. Таку реконструкцію зоопарку зробили! Взагалі Центр соціальних служб кілька разів запрошував нас на заходи. Така увага дуже приємна. І якщо у нас виникає така потреба – ми можемо звернутися до психологів та фахівців із соціальної роботи Центру за порадами».

Про це повідомляє департамент соціальної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100