реклама

реклама Делікат

реклама

Колишній депутат російської "Думи", один з найвідоміших їхніх телеведучих і навіть довірена особа путіна на виборах-2012 Олександр Невзоров звернув увагу на Черкаси. Як відомо, у 2014 він різко виступив проти окупації Криму, підтримав Україну, послав досить далеко свого так-званого керівника і став політологом-блогером, який постійно тепер критикує росію і підтримує Україну.

У своєму каналі в телеграмі він звернув увагу на акцію, що відбулася в Черкасах. Митрополита так званої «черкаської єпархії УПЦ московського патріархату» Феодосія (Денис Снігірьов) змусили пройтися по прапору РФ.

Відповідне відео було знято біля будівлі суду, де розглядають його кримінальну справу, розпочату по факту заперечення агресії РФ та виправданні її воєнних злочинів в Україні. Так, активісти, які на нього там чекали, вирішили влаштувати для прокремлівського попа випробування, розстеливши на землі російський триколор з портретом глави РПЦ Кирила (Володимир Гундяєв). А оскільки вхід на територію був лише один, щоб потрапити на засідання суду Снігірьову необхідно було пройтися по прапору, що він у підсумку й зробив.

Ступаючи по прапору РФ, Снігірьов усе ж вирішив не наступати на портрет глави РПЦ (Фото:Скріншот відео nigroll/X)

Ступаючи по прапору РФ, Снігірьов усе ж вирішив не наступати на портрет глави РПЦ (Фото:Скріншот відео nigroll/X)


Допис Невзорова мовою оригіналу:

«Как выяснилось, даже «высоковольтные» попы легко поддаются дрессировке. В Черкасах, митрополит Феодосий УПЦ-РПЦ (  денис снегирев) практически с первого раза и без особых колебаний прошелся по флагу россии, который был украшен физиономией Гундяева. Хлыст, электрошокер, «подбивка» -не применялись. Митрополит не  капризничал, не скандалил и не пытался искать выход из сложной ситуации. А выход был : федосий мог быстро сделать стоечку и совершить эффектный Hand walking, т.е. проходочку на руках. В этом случае и триколор и гунина рожица остались бы формально неоскверненными», - зазначив Невзоров.

реклама

Коментарі  

 
+11 #1 Так він на руках пройшов! 30.05.2024 18:42
Просто у руцкомірних руки по іншому ростуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100