З нагоди святкування 21-річниці Дня міліції України учора в Черкасах відбулися урочисті заходи. На площі Богдана Хмельницького працівники служб і підрозділів міліції Черкащини демонстрували свої вміння та послідовність дій при різних типових ситуаціях. Першими до уваги глядачів свій виступ представили працівники УДАІ УМВС України в Черкаській області, які показали затримання злочинця на автомобілі.


Після цього методи боротьби із озброєними зловмисниками продемонстрували працівники спецпідрозділів «Беркут» та «Грифон». Співробітники вибухотехнічної служби НДЕКЦ при УМВС України в Черкаській області за допомогою спеціального робота знешкоджували вибуховий пристрій, а працівники державної служби охорони наглядно показали, як вони діють при затриманні квартирних крадіїв.


Також участь у виступах взяла і кінологічна служба, без допомоги якої важко обійтися при розкритті кримінальних правопорушень по «гарячих слідах».


Урочисті заходи продовжилися в приміщенні будинку культури «Дружба народів», де начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Дерновий поздоровив особовий склад та ветеранів ОВС з їхнім професійним святом – Днем міліції. Він подякував особовому складу за відданість в роботі, самопожертву та чесне виконання службових обов’язків. Побажав спокою, благополуччя, міцного здоров'я, щастя і достатку, нових здобутків у благородній справі служіння людям і Україні.

За високий професіоналізм, проявлену ініціативу та наполегливість, виявлені у боротьбі зі злочинністю, та з нагоди свята кращі співробітники були нагороджені почесними грамотами МВС України і цінними подарунками. Окрім цього з рук начальника УМВС чергові спеціальні звання старшого прапорщика міліції отримали: командир відділення СБСМ «Грифон» Квач Роман Віталійович; командир відділення взводу конвойної служби міліції УМВС Кибал Сергій Анатолійович; інспектор патрульної служби Узлов Станіслав Миколайович та молодший інспектор окремого батальйону міліції УДСО при УМВС України в Черкаській області Черноус Сергій Григорович.

Правоохоронців Черкащини вітали почесні гості – Голова обласної державної адміністрації Сергій Тулуб та Голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк, які поздоровили працівників міліції з їхнім професійним святом, а кращих співробітників нагородили почесними грамотами.


Продовжив програму урочистостей святковий концерт за участю зірок української естради, зокрема яскравий виступ подарувала присутнім Наталя Валевська, інформує прес-служба управління МВС області.

 

Усі фото з офіційного сайту ОДА

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 muller 19.12.2012 01:15
Гарант вспомнил молодость и резким движением снял шапку со своего холуя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 За что? 18.12.2012 19:20
Кость не мерзнет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Смайл 18.12.2012 11:35
Коллективный прогиб за про..ый в свое время "Лексус"? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100