Кращі гімнасти України з’їхалися до Черкас, аби випробувати свої сили на традиційному чемпіонаті України, інформує «Черкаський спорт».

Традиційно ці змагання були приурочені річниці визволення Черкас від німецько-фашиських загарбників.

Честь нашого міста відстоювали вихованці двох спортивних шкіл: ДЮСШ «Олімпія» та КДЮСШ «Спартак». За словами тренера Ірини Красняньскої, черкаські спортсмени підійшли дуже серйозно до цих змагань.

– Так, дітки обох шкіл наполегливо тренувалися. Проте, коли приїхали учасники з інших міст, то трошечки розгубилися. Адже для декого ці змагання дебютні, для декого – рейтингові. Також ми хочемо, щоб наші діти знали і шанували нашу історію. Кожного року ми вшановуємо річницю визволення Черкас від німецько-фашиських загарбників і вчимо дітей бути вдячними тим людям, які подарували нашому місту свободу, – говорить учасниця двох Олімпіад та чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Ірина Краснянська.

У перший день змагань за звання кращих та найграційніших змагалися юні гімнастки. Дівчатка випробовували свої сили, демонструючи опорний стрибок, вправи на брусах та колоді, вільні вправи. Щодо представників сильної статі, то вони визначали кращого на перекладині, кільцях, брусах, коні, демонстрували вільні вправи та опорний стрибок.

– Я приїхала з Чернігова зі своєю мамою. Дуже переживала, багато тренувалася перед цим. Гімнастикою займаюся з шести років. Найважче мені дався опорний стрибок. Але мене підтримали не тільки дівчата із моєї команди, але й інші. Аби я втрималася, всі кричали «стій». Сподіваюся, що порадувала маму та тренера, – говорить 8-річна учасниця із Чернігова Катерина.

За учасниками слідкувало кваліфіковане журі, яке складалося із кращих викладачів двох спортивних шкіл. Переможці змагань отримали почесні кубки, медалі та безцінний досвід.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #4 Ужасть 19.12.2012 10:27
Цитую Оксана Колісник:
Чому "найгнучкіші", а не "настрибучіші", "найкоординовані ші", "найрозтягненіші "?

Тому, что не всех есть виза в США :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Кеп 19.12.2012 10:08
Патамуша діти. Найгнучкіші взрослі давно тута, работают у бєлом домє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 кактус 18.12.2012 18:53
патамуша різінавиє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Оксана Колісник 18.12.2012 18:49
Чому "найгнучкіші", а не "настрибучіші", "найкоординовані ші", "найрозтягненіші "?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100