реклама Делікат

реклама

Державна служба України з питань праці проводить надзвичайний конкурс, який об'єднує творчість, інновації та прагнення до створення безпечного робочого середовища.

Конкурс Держпраці

«Шукаємо малюнки, постери, фотографії, колажі, графічні зображення, які відображають безпеку на роботі – все, що відтворює ідею безпеки праці в оригінальній формі. Роботи для участі у конкурсі приймаються до 25 червня включно. Взяти участь: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/art

Безпека на роботі перетворюється з сухого набору правил у живе мистецтво, що охороняє наше благополуччя. Ми переконані, що образотворче мистецтво може висловити та переосмислити значення безпеки на роботі на свій лад!

Держпраці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошує вас стати частиною цього важливого руху. Чи ви є майстром слова, художником, фотографом, чи маєте інші таланти – ваші ідеї про безпеку праці заслуговують на увагу! Візьміть участь у конкурсі та покажіть, як ви бачите безпеку на роботі через призму мистецтва!

Вік не має значення! Важливий лише ваш креативний підхід та нестандартне бачення. Участь онлайн: Відчуйте свободу творчості та беріть участь з будь-якої точки світу.

Цей конкурс для творців, які вміють викласти свої почуття на папері. Знаєте, як виглядає безпечна праця? Вам сюди! Немає значення, скільки вам років, вмієте ви малювати чи користуєтеся відповідним програмним забезпеченням. Фантазія і почуття – ось що робить ескіз, постер, малюнок витвором мистецтва», – зазначають організатори конкурсу.

Для участі в конкурсі потрібно зробити кілька кроків:

1. Участь у конкурсі можуть брати всі охочі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання.

2. До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема:

- постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення;

- художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото;

- малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання;

- відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні).

3. Роботи мають бути створені учасниками особисто і відповідати заявленій темі. Роботи на інші теми до участі не допускаються. Конкурс проходить у різних вікових категоріях.

4. Для участі у конкурсі учасники особисто реєструються на порталі та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png. Одночасно із надсиланням робіт учасниками (за бажанням) може надаватися згода на продаж їх творів (в електронному вигляді) через аукціон з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України. У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки долучається згода одного з батьків.

5. Роботи для участі у конкурсі приймаються до 25 червня включно.

6. Конкурс відбувається в два етапи: обласний та національний. Для оцінки робіт при міжрегіональних управліннях Держпраці створюються журі за участі представників соціальних партнерів, органів місцевої влади та місцевого самоврядування.

7. Журі міжрегіонального управління Держпраці оцінює зміст робіт на відповідність заявлений темі та визначає переможців 1 етапу. Про перемогу на 1 етапі учасники повідомляються шляхом направлення відповідного повідомлення на електронну пошту.

8. Роботи – переможці 1 етапу розміщуються на порталі для онлайн голосування, яке відкривається 1 липня і триває по 31 серпня включно.

9. Результати конкурсу оголошуються в період з 1 по 3 вересня шляхом розміщення інформації на вебсайті Держпраці.

10. Переможці конкурсу будуть нагороджені відзнаками Держпраці.

Інформація про переможців конкурсу буде розміщена на інформаційних ресурсах Держпраці, її територіальних органів та партнерів.

Найкращі роботи, що припадуть до душі більшості глядачів, отримають визнання та будуть представлені на наших та партнерських сторінках.

Взяти участь: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/art

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100