Депутата Черкаської міської ради Миколу Мирзу здивували звинувачення на його адресу з боку колеги-депутата Олександра Радуцького. Про це Микола Мирза повідомив у коментарі «Прочерку».


– Я не маю ніякого відношення до приватного підприємства «Промелектробуд-2000», яке обслуговує енергомережі в будинках. Проте про діяльність цього підприємства мені відомо. Адже я активно працюю на своєму окрузі, де це підприємство обслуговує будинки. Пам’ятаю ситуацію по вулиці Дахнівська, де вигорав щиток. У людей згорали телевізори, холодильники, мікрохвильові печі. І люди завернулися до мене по допомогу. Я поїхав в міськраду, дізнався там контакти підприємства і так познайомився з його директором Володимиром Халаєм. Коли я звернувся до нього, питання було вирішене, – зазначив Микола Мирза.

Нагадаємо, що депутат Олександр Радуцький звернувся до прокуратури і до міського голови із проханням розглянути питання щодо розірвання договору між КП «Соснівський СУБ» і ПП «Промелектробуд-2000». Депутат всіляко критикував діяльність підприємства. Критикував Радуцький і Миколу Мирзу, заявляючи, що той «кришує» це підприємство.

Все це Мирза відкидає. За словами Миколи Мирзи, підприємство «Промелектробуд-2000» насправді професійно виконує роботу. У той же час мала місце затримка у виплаті СУБом коштів за послуги, надані підприємством.

Читайте також: Черкаські казначеї замовили собі ремонт з підвісними стелями за 6 мільйонів

– Що стосується заяв Радуцького нібито я «кришую» це підприємство, то вже сама термінологія мене дивує. Можливо, Олександр згадав дев’яності роки, коли він бігав під кіосками і вимагав з малих підприємців за так званий «дах» якісь відсотки. То він і досі говорить такою термінологією. Проте я не звертатимусь ні в які правоохоронні органи зі скаргами на подібні образи. Це зайвий привід Олександру Романовичу пропіаритися, – каже Микола Мирза. – Обурює й інше. Олександр Радуцький говорить про якісь зустрічі за участі начальника Соснівського РВВС Руслана Висоцького, директора «Промелектробуду-2000» Володимира Халая та мене, де нібито звучали пропозиції «вирішувати питання щодо роботи підприємства по-своєму». Насправді з Халаєм я ніколи там не був. Все це вигадки. Можна перевірити це за записом в журналі міліції. Проте що не є вигадкою, так це допомога Халая Дахнівці. Коли на моєму виборчому окрузі відкрили кардіоцентр, там була лише дорога. Я клопотався про встановлення ліхтарів і Халай поставив там за свої кошти біля 50-ти паркових ліхтарів! От про це чомусь ніхто не говорить!

На думку Мирзи, Радуцький почав скандалити після того, як його КП «Дирекція парків» почало перевіряти КРУ. Мовляв, коли результати перевірки будуть неприємними для Радуцького і його звільнятимуть з роботи, то він зможе сказати: «Бачте, як я від влади відійшов (Олександр Радуцький розсварився з мером Черкас Сергієм Одаричем і вийшов з депутатської групи ПВД в міськраді – ред.), мене звільняти стали!»

– Він пішов проти всіх! Бо внаслідок перевірки КРУ вже виникла, наскільки мені відомо, незрозуміла ситуація з деревами. Нібито Радуцький потратив певну суму на дерева, а їх немає, – сказав Микола Мирза. – І це лише початок, а що далі покаже перевірка не знаю.

Читайте також: Радуцький розходився не на жарт: каже, що підприємство, яке кришує один з депутатів, загрожує людям

Коментуючи критику з боку Радуцького, Мирза зауважує, що завжди вважав директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького людиною, яка на своєму місці.

– Проте, коли він став депутатом, з ним щось немов трапилося. Після його заяв на сесії у кулуарах міськради його питають, чи довго на друзів нападатимеш? А він відповідає, що не знає, але йому скажуть. Тож я зрозумів, що Радуцьким керує якась таємна рука, – каже Микола Мирза, припускаючи, що це можуть бути просто політичні розборки. – Причому зауважу, що я на сесії міськради при повторному голосуванні голосував «за» звернення сесією міськради до прокуратури щодо перевірки діяльності підприємства «Промелектробуд-2000». Можливо, там дійсно якісь є зловживання і їх треба викрити. Більше того, якщо він щось неправильно робить, хай СУБ з ним розриває угоду.

Микола Мирза дивується, що керівник дирекції парків намагається займатися невластивими йому справами.

– То він вважає себе слідчим, то розвідником. То перевіряє діяльність міськради, то навіть приватних фірм! – дивується Микола Мирза. – До речі, на останній сесії директор «Промелектробуду-2000»  Володимир Халай просив слова, щоб виступити і захистити свою честь і гідність. Проте Олександр Радуцький був серед тих депутатів, хто голосували проти надання слова Халаю…

реклама

Коментарі  

 
+6 #31 Федченко 20.12.2012 23:24
На боксерском поединке Мирза сидел как раз с директором (Халаем) «Промелектробуд -2000». Подтверждение на фотографиях - http://procherk.info/tabloid/99-cherkassy-news/11884-bokserske-protistojannja-v-cherkasah-krivave-vidovischne-i-zahopljujuche-fotoreportazh
Тоже случайность?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #30 Олегович 20.12.2012 22:45
З мого досвіду:
Ось сиджу і думаю як ще один фестиваль замутити, а грошей вже ніхто не дає. Тут Коля М заходить і каже : Олегович треба паркінг зробити біля нашого маркету бо народ не йде зовсім, а там якась европейська площа. Я йому Коля ти і так ніх.. ра не платиш за комунальний кінотеатр Салют а тут ціла площа. Коля і каже Сергію ти і так вже всім винен так що я тобі грошей на фест а ти тут підпиши на генплані. Я оце поміркував і дійсно всім торчу. Ось так будуються міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #29 Гость 20.12.2012 12:15
Если Радуцкого не посадят до выборов значит все это игра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #28 антон 20.12.2012 11:21
Радуцкий хотел пропиариться-мента сыграть,но он тянет только на ОВЧАРКУ! ХАРЕпуцало его под пса заточено.Радутцкий-МЭР,не смешите народ.он еще ........для этой должности.Просто он сосвоим дружком Дзюбой оказались у разбитого корыта,вернее их оторвали от корыта.Вот истерика их бьет.А отвечать прийдется за ворованные бюджетные деньги.садоводу великому.Если вывод КРУ будет не заангажирован,т о у нас появится еще один"политический" вьязень.А там уже и за ларьки ответишь.Как он говорит"я 41год молчал,атеперь могу говорить",прям таки ИЛЬЯ МУРОМЕЦ какойто.Только тот ходить немог до 40лет,а потом пошол и победил всех врагов.Пример для подрожания хороший.Но Радуцкий сравним с Ильей,так это только весом.Что корейцу хорошо-собаке смерть.Хватит пиариться"блатная петрушка"пора сушить сухари...............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #27 Жесть 19.12.2012 23:44
Люди не верьте этим маланцам это все разводняки, очередная партия "разведи лохов". Они уже готовятся к выборам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #26 Ужасть 19.12.2012 16:51
Цитую Рабинович:
Радуцкий наш МЭР, он хороший мальчик не когда не брал чужого.

Он просто социалист. А этим все сказано. В Украине социалист - значит продажный.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #25 Знающий 19.12.2012 16:37
Цитую Олексій:
Радуцький кандидат в мери??? Ви шо знущаєтесь??? Він без листочка внятно сказати нічого не може... Кримінальне минуле???

А президент наш вам как? Те же яйца только в профиль! Так что по меркам нынешней политики Радуцкий - самый лучший кандидат в мэры. (Шутка конечно)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #24 Жесть 19.12.2012 10:51
Цитую Рабинович:
Радуцкий наш МЭР, он хороший мальчик не когда не брал чужого.

Ага приворовывал иногда, отбирал ну это давно было и не правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #23 Черкащанин2 19.12.2012 10:36
Это Радуцкий только одну фирмочку затронул.... а сколько еще дивных есть фирм и контрактов (тендеров))))) Саша, давай еще информацию!!!!! узнаем поднаготную городских деятелей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #22 Олексій 19.12.2012 09:23
Радуцький кандидат в мери??? Ви шо знущаєтесь??? Він без листочка внятно сказати нічого не може... Кримінальне минуле??? Так майже в усіх нинішніх "політиків" кримінальне минуле.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100