У Черкаській загальноосвітній школі № 32 започаткували благодійний проект «Від серця до серця».

За ініціативи шкільного євро-клубу «Креатив» та учнівської ради силами учнів і батьків на благодійних концертах «Подаруй світло» і «Відкриймо серця для добра» та на благодійному ярмарку було зібрано близько 5000 гривень. Кошти передано до Черкаського обласного онкодиспансеру на лікування онкохворих дітей, до Черкаського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом на лікування ВІЛ-інфікованих дітей та на подарунки для дітей з обмеженими можливостями – учнів школи.

Окрім того, нещодавно було проведено благодійний концерт під назвою «Подаруй надію дітям на життя». До участі в концерті були запрошені творчі колективи школи та міста: солісти школи та ансамбль «Мелодія», танцювальні клуби «Еш» та «Імпульс», Академія бального танцю «Стиль», шоу-балет «Магія», вокальна студія «Домісольки» та інструментальний ансамбль «Акварелі» Міського будинку культури ім. І. Кулика, театр хореографічних мініатюр «Артанія», «Школа танцю Максима Оробця», танцювальна студія «Болеро». На цьому концерті було зібрано 2460 гривень. 700 грн. передано до Черкаського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом, 1200 грн. – до Черкаського обласного онкодиспансеру, решту грошей витрачено на подарунки для дітей з обмеженими можливостями – учнів школи, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

– Сподіваємось, що серця наших учнів завжди будуть відкриті для добра та милосердя, – підсумовує благочинну діяльність своїх вихованців директор школи № 32 Ірина Овчаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100