реклама Делікат

Понад півтисячі черкащан взяло участь у фестивалі «Міцна родина – непереможна Україна» в Черкасах. Основна мета – пропагувати сімейні цінності та зібрати кошти на військове обладнання для 118 бригади ТРО, каже організатор, голова ГО «Рух Реформації» Валерій Бєляєв.

Захід мав стартувати від площі 700-річчя з  велопробігу. Але через зливу велопробіг було скасовано.

IMG_6316

На фестиваль сім’ї проходив концерт за участі колективів міста, хімічні експерименти для дітей та благодійний ярмарок. Працювало близько 20 локацій з смаколиками, поробками та аквагримом від протестантських церков міста.

«Я сподіваюсь, що мої вироби розкупляться, і я зможу задонатити кошти на потреби для 118 бригади ТРО максимально багато», - зазначила продавчиня тістечок на ярмарку Тетяна.

На фестивалі можна було сфотографуватися з поліцейським автомобілем та послухати про правила дорожнього руху. Священнослужителі молилися за відродження України та Божу підтримку для наших воїнів та сімей, які втратили близьких.

На завершення провели лотерею, з головним призом – велосипедом.

“На всі зібрані кошти придбають необхідне військове обладнання та передадуть представнику 118-ї бригади ТРО”, зазначив голова ГО «Рух Реформації» Валерій Бєляєв.

Зібрану суму повідомлять згодом.

Організатори події ГО «Рух Реформації» за підтримки протестантських церков міста.

Фото організаторів

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100