Сьогодні о 17.00 в кінопалаці «Салют» відбудеться перший показ проморолику про місто «Черкаси відкриті для тебе». Переглянути романтичну історію про Черкаси глядачі зможуть на великому екрані перед прем’єрою фільму «Хоббіт. Несподівана подорож».

– Буде дуже ефектно подивитись на рідне місто, побачити знайомі місця саме на екрані в кінотеатрі, – говорить керуючий справами виконавчого комітету Микола Кудрявцев. – Крім того, не кожен має змогу ознайомитись із роликом в інтернеті. Тож цим показом ми охопимо більше жителів та гостей, які його переглянуть.

До Нового року у кінотеатрі транслюватиметься повна 6-хвилинна версія проморолику. Потім його значно скоротять, аби мати можливість демонструвати частіше перед кінопоказами, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

За словами директора ТОВ «Кінолюкс» Ірини Чернецької, вони із задоволенням відгукнулись на пропозицію продемонструвати глядачам ролик про місто.

– Нам цікаво пропонувати глядачеві новий та оригінальний продукт, тому ми й підтримали ідею показати поруч із уже звичною рекламою проморолик про місто, яке ми любимо.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100