реклама Делікат

реклама

10-11 червня в рамках проєкту міжнародної організації IUF та гуманітарної організації Швейцарії Vanforlive щодо підвищення обізнаності членів профспілки в Україні про мінну небезпеку та ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами (ВНП), Профспілка працівників АПК України провела низку тренінгів на тему "Мінна безпека. 10 кроків до життя".

Фото: фейсбук Марини Горлач


Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбук працівниця Черкаської обласної профспілки АПК Марина Горлач.

Учасниками тренінгів стали працівники трудових колективів, члени профспілки, Департаменту агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації, Регіонального офісу водних ресурсів у Черкаській області, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ та одного з підприємств харчової промисловості на Золотоніщині.

Фото: фейсбук Марини Горлач


Тренінг проводили сертифіковані ДСНС тренери Андрій Попов - голова Донецького обкому профспілки працівників АПК та Влад Різник- голова Молодіжної ради Київської обласної профспілки працівників АПК. Вони на прикладі макетів, роздрукованих на 3D принтері, ознайомили присутніх з виглядом та принципом дії ВНП, характеристиками мін, снарядів, бомб, привернули увагу слухачів щодо алгоритму дій у разі їх виявлення.

Учасники тренінгу одностайно висловили думку про важливість такого інформування, адже тема надактуальна в даний час. Надзвичайна забрудненість вибухонебезпечними предметами української землі вимагає постійного роз'яснення цивільному населенню про ризики та небезпеку від незнання та необережного поводження з ВПН.

Фото: фейсбук Марини Горлач


«Профспілка АПК й надалі планує проведення тренінгів по мінній безпеці для членів профспілки з метою запобігання нещасних випадків та убезпечення ризиків від незнання правил поводження з ВНП», – ідеться в повідомленні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100