реклама

реклама

Дорогі черкащани!

Для кожного з нас Новий рік – це своєрідний момент істини, коли ми замислюємося над тим, що вдалося здійснити і чого досягти, і над тим, чого б нам найбільше хотілося. Кожного разу ми зустрічаємо прихід Нового року з надією на краще і вірою у диво. Та ми, черкащани, можемо своїми руками створювати ці дива – вчити дітей, рятувати життя людей, піклуватися про стареньких та тих, хто цього потребує, будувати будинки, ремонтувати і прибирати вулиці. Словом, робити все, щоб кожен наш день був сповнений приємних і радісних подій.

Я вірю в те, що любов до своєї рідної землі, до свого міста, села і селища, прагнення зробити їх затишними і красивими, стануть джерелом натхнення для кожного і в наступному році. Якщо ми не будемо байдужими, об’єднаємо наші зусилля, то зможемо багато зробити для нашої рідної Черкащини. І всі наші добрі надії та задуми втіляться у життя. Саме віра у добро та любов до ближнього дає сили на те, аби змінити життя на краще.

Упевнений, що в кожній черкаській родині, в кожному домі були цього року щасливі хвилини. В когось народилися діти чи онуки, хтось зіграв весілля, хтось відшукав своїх друзів чи побратимів, хтось отримав перемогу на змаганнях… Ось такі маленькі радощі – це і є наше життя. Тож хай у прийдешньому році у кожного з вас їх буде якомога більше.

Нехай Новий рік принесе у ваші родини здоров’я, добробут і спокій. Хай щасливими будуть ваші батьки і діти, а новорічні та різдвяні свята будуть світлими, веселими і добрими!

Щиро ваш, депутат Черкаської обласної ради

Андрій Крохмаль

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Кривда 21.12.2012 21:06
Цитую Правда:
А Вы уже видели поздравление с Новім годом от Тулуба? Где? Ато я нигде пока не встречала...

Не там ходите, тому не встрічаєте ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Правда 21.12.2012 18:37
Цитую Снігуронька:
Вітання красивє, Тулуб відпочиває...

А Вы уже видели поздравление с Новім годом от Тулуба? Где? Ато я нигде пока не встречала...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Снігуронька 21.12.2012 18:07
Вітання красивє, Тулуб відпочиває...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100