реклама Делікат

реклама

13 червня в с. Колодисте, на території Колодистенської гімназії, відбулось відкриття новозбудованого спортивного майданчика.

Фото: ladyzhynska-gromada.gov.ua


Ладижинська громада поповнилась ще однією спортивною локацією. Діти та дорослі жителі села Колодисте відтепер матимуть змогу проводити своє спортивне дозвілля на сучасному, якісно оснащеному спортивному майданчику.

«Цей майданчик – проєкт родини Пишних, батьків загиблого Захисника – Олександра Пишного. В лютому 2023 року Олександр був мобілізований до лав Збройних Сил України. Молодий, сміливий, амбітний чоловік без вагань став на захист рідної землі. 13 червня 2023 року трагічно обірвалося життя Олександра.  Звичне для родини Пишних, життя, перекреслила трагічна втрата», – повідомляють у Ладижинській громаді.

Ідея збудувати міні-футбольне поле для діток села Колодисте прийшла до Лесі Григорівни та Ігоря Федоровича  як спосіб увіковічнити пам'ять єдиного сина. Олександра в селі всі любили та безмежно поважали. Тож проект підтримали та всебічно сприяли його реалізації представники бізнесу, працівники Колодистенського старостинського округу та колектив Колодистенської гімназії.

Саме 13 червня 2024 року, у перші роковини пам’яті Героя, було перерізано стрічку та відкрито спортивний майданчик.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100