реклама Делікат

реклама

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України).

1441183877-790

За даними слідства, обвинувачений за грошову винагороду обіцяв допомогти військовозобов’язаному оформити документи про визнання його непридатним до служби в лавах ЗСУ.

Підозрюваний мав намір скористатися власними знайомствами та повпливати на службових осіб військово-лікарської комісії Черкаського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Правоохоронці затримали чоловіка під час одержання частини неправомірної вигоди в сумі 3 500 доларів США.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП в Черкаській області, оперативний супровід – УСБУ в Черкаській області.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Старий! 17.06.2024 15:14
Відізвись срочно! Бо волнуюсь так, що жодна ідея нового перформансу не народжується!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100