реклама Делікат

16 червня вранці перші 244 дитини з числа пільгових категорій вирушили на оздоровлення та відпочинок до Львівської області у ДЗОВ "Соколята".

Фото: dspck.gov.ua


На площі «Дружба народів» їх проводжали працівники департаменту соціальної політики, батьки, рідні.

"Цього року за кошти міського бюджету закуплено 1460 путівок. Бажаємо вам гарно відпочити, набратися вражень, знайти нових друзів, побачити, яка прекрасна наша Україна, зокрема, Прикарпаття", – зазначила заступниця директора департаменту соціальної політики – начальник управління у справах ветеранів війни та надання соціальних гарантій Валентина Литвинович.

"Я вирушаю на відпочинок уперше самостійно, без батьків. Хочу набратися нових емоцій. В інтернеті попередньо подивилася відео і фото про табір, склала список, підготувалася", – розповідає Дарина Бабічева, донька учасника бойових дій.

"Син їде у табір третій рік поспіль, настільки йому подобається. Сьогодні ніч не спав у очікуванні. Минулі роки і старша донька їздила. Організація – на вищому рівні завжди. Я безмежною вдячна, що міська влада нас так підтримує, дає змогу дітям відпочити у цей складний час", – говорить Діана Логінова, з числа внутрішньо переміщених осіб.

"Ми - багатодітна родина. І добре, що є можливість відправити 9-річного сина відпочити за кошти бюджету, бо самі ми б не змогли купити путівку. Хай поїде, набереться сили і позитивних вражень. Ми читали, що там гарна територія, природа", – говорить Лариса Кирсанова.

Термін перебування дитини в таборі – 14 днів. Із середини червня до середини вересня тут оздоровляться і відпочинуть 6 груп черкаських дітей.

За інформацією департаменту соцполітики ЧМР

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Здається та насправді 18.06.2024 11:29
І 1460 друзів можновладців зможуть "оздоровити" дітей як своїх, так і свого кола ближнього - інформує департамент соцполітики чморади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100