реклама

реклама

Після виборів претендента на крісло мера Черкас, керівник компанії свого імені, мільйонер Анатолій Гладкий продовжує відроджувати завод «Черкаське пиво» і займатися благодійництвом. Хоч і констатує, що «зміни свідомості після занурення у світ політики в нього відбулися».

– Так, після виборів я змінився. Адже той світ політики, куди я увійшов під час виборів, був для мене новим. Я багато відкрив для себе… Але світ бізнесу, який для мене звичний, все-таки більш порядний, – зізнався «Прочерку» Анатолій Георгійович. – У бізнесі є поняття слова. За те, що кажеш, треба відповідати, інакше ділові партнери від тебе відвернуться. Світ грошей – більш реальний.

Нині Анатолій Гладкий увійшов у свій звичний ритм життя. Каже, що пропозицій до співпраці від нині діючих політичних сил до нього не надходило. Тож бізнесмен повністю зосередився на будівництві заводу. Не полишає і благодійництво.

– У міру своїх можливостей продовжуємо те, що і робили. Зокрема, робимо ремонт в одному черкаському дитячому будинку: повністю ремонтуємо туалетну і ванну кімнати. Нові благодійні проекти не започатковуємо. Так, дуже багато просять грошей, але допомогти усім я не можу, – зазначив пан Анатолій.

Бізнесмен також висловив «Прочерку» свою думку стосовно нового Податкового кодексу. Мовляв, «підкоригований» кодекс він ще якось сприймає.

– А перший варіант був покликаний побудувати в країні тоталітарну систему, – вважає Гладкий. – що ж до мітингів протесту, то в них наша компанія участі не брала. Бачите, у мітингах були більше задіяні представники малого бізнесу. А середній бізнес стояв в стороні.

Екскурсія членів команди Гладкого у Львів. Чи не для майбутніх виборів готує свій прапор бізнесмен-мільйонер?... Фото з сайту компанії

Екскурсія членів команди Гладкого у Львів. Чи не для майбутніх виборів готує свій прапор бізнесмен-мільйонер?... Фото з сайту компанії

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100