реклама

реклама

Підприємець Ігор Сухобрус почав голодувати в Черкаській облдержадміністрації. Так він вирішив виявити свій протест проти свавілля та корупції посадових осіб Черкаської ОДА, пише «Газета по-українськи».

Ігор Сухобрус – перевізник. Має 36 автобусів. Два роки тому працював на 18 маршрутах. Здійснював перевезення за напрямами «Канів-Черкаси», «Канів-Київ» та перевезення в межах міста. Зараз у нього лишилося 4 маршрути.

– Два роки убивають мій бізнес і намагаються знищити мене фізично. На знак протесту я вирішив голодувати. До кінця, – заявив Сухобрус. – Проблеми розпочалися два роки тому, коли міським головою Канева обрали Ніколенка. На прохання моїх конкурентів по бізнесу, він написав лист у Міністерство транспорту про те, що в мене відсутня виробнича база для перевезення пасажирів. Це недостовірна інформація, бо моє підприємство сертифіковане Міністерством транспорту й зв’язку. 

Читайте також: Сухобрус: Як я до Президента їхав

За словами підприємця, 17 грудня 2012 року був проведений конкурс на перевезення в Каневі.

– Я закупив нові автобуси для цього рейсу, але мені недорахували бали й не дозволили здійснювати перевезення. Я звернувся в суд, але справу розглядають вже понад 2 роки, хоча повинні 2 місяці. Ніколенко зводить зі мною рахунки. За ці два роки мені підпалили нові автобуси й два згоріли вщент. Кримінальну справу порушили, але її ніхто не розглядає, бо в тому зацікавлений Ніколенко й секретар Канівської міської ради, який є моїм конкурентом по бізнесу. На мене було 2 напади, однак ці кримінальні справи теж не розслідуються протягом 2 років. Навесні мене прийняв губернатор Черкаської області й пообіцяв, що це питання буде врегульоване, однак по цей час нічого не змінилося, – говорить чоловік.

Підприємство перебуває на грані банкрутства.

– Зараз у мене лишилося 2 маршрути – на Київ, і 2 – на Черкаси. Моє підприємство – на грані банкрутства, тому що ми взяли в кредит автобуси, за які тепер не можемо виплатити, – продовжує Сухобрус. – Коли я прийшов до міськради, Ніколенко сказав своїм помічникам, щоб вони прибрали це сміття з кабінету, показуючи на мене. Я прийшов до губернатора, мене відправили до заступника Безверхнього, він обіцяв вирішити, але по цей час ніяких змін. Я розумію, що мене дурять. Мене викликав Безверхній і в грубій формі мене образив, матюкався, намагався спровокувати незаконні дії з мого боку. Я просто вийшов з кабінету. Буду голодувати до тих пір, поки не прийме губернатор і не втрутиться в ситуацію.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 О.ЧУПРИНА 19.12.2012 20:50
В Каневі про Сухобруса чув різне.Багато негативного,нем ало доброго,але не в Сухобрусу справа.Корумповані чиновники хочуть отримувати від конкретного бізнесу більше ніж самі організатори цього бізнесу. Канівчанам потрібно повернути на посаду міського голови Василя Коломійця. Він чесно виграв вибори. По команді голови обласної організації ПР ,голови ОДА С.Тулуба результати голосування були творчо переглянуті і канівчани мають велике щастя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Ігор Сухобрус 19.12.2012 20:44
Я дякую всим небайдужим дописувачам, але правда е правда, яка неподобаеться ,,Олександрам,, і іншим моім опонентам. Проте все, що написано автором е правдою.Помилка в даті. Конкурси були проведені 17.12.10р. і 26.08.11р.. Перед конкурсом Маланчев(дир.ПП Канівавтотранс, депутат К.М.Р. від партіі Регіонів, посадивший Ніколенка, разом з Калніболотським , в крісло мера Канева) попросив Ніколенка написати в Мін.транс лист про відсутність у нас бази.І Ніколенко( відпрацьовуючи) Надсилае такий лист в Мін.транс(!!!) при тому ,що наша база сертифікована Мінтрансом.Нас в соте перевірили і порекомендували повернутись до Угоди підписаноі з ПП Канівавтотранс, яку, нажаль, вони тричі порушували, відчувши себе всеможцями, депутати ж. Та ще й Почесюк під боком( А хто знае Почесюка, тому коментар не потрібий) На першому конкурсі нас і пасажирів Канева
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 кван 19.12.2012 20:30
Сам пожил - дай пожить другим (приближенным к телу нового мэра). Закон джунглей и Украины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #4 Олександр 19.12.2012 18:02
Я знаю цього Сухобруса "псевдожурналіст а", у нього така тактика шантажом вимагати від влади, в своїх інтересах, лоббіювати його бізнесові інтереси. А також писати скарги на конкурентів, що він постійно робить і як це вже було з будівництвом газової заправки в Каневі коли Сухобрус, як дурак бігав по кабінетам писав усих на камеру з непогодженим проектом будівництва заправки, яку без дозволу побудував, а потім почав погоджувати проект знімаючи всих на камеру по кабінетах та залякуючи держслужбовців написанням скарг на нах, якщо не погодять. Щас теж саме. Така тактика Сухобруса!!! Уважно придивіться на це нещасне лице, у якого 36 автобусів, мабуть недоїдає!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Анна 19.12.2012 17:54
Так може і нинішні перевізники возять по 55 грн,а решта 15 грн. - за забезпечеення роботи :lol: Черкаській ОДА?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Крук 19.12.2012 17:18
Цитую Ужасть:
Надо предложить пану Сухобрусу взять на себя перевозки по маршруту Черкассы-Киев и Киев-Черкассы с тарифом 55 грн. И отдать ему ВСЕ маршруты и от Д.Народов и Драмтеатра и т.д. А товарищам с тарифами по 70 грн. дать отдохнуть пару лет.

Та, ні, ви що!? - нашим же невигідно возити по 55, паливно-мастильні і всьо-такоє, настільки невигідно, що готові стрілятися за право "собі в убиток" обслуговувати маршрути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Ужасть 19.12.2012 16:37
Надо предложить пану Сухобрусу взять на себя перевозки по маршруту Черкассы-Киев и Киев-Черкассы с тарифом 55 грн. И отдать ему ВСЕ маршруты и от Д.Народов и Драмтеатра и т.д. А товарищам с тарифами по 70 грн. дать отдохнуть пару лет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100