реклама

реклама

Позиція ВО «Свобода» щодо мовного питання може принести швидше шкоду суспільству, ніж користь. «Свобода» повинна взяти відповідальність за поновлення розколу в країні по «мовному» питанню. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник, інформує прес-служба партії.

Народний депутат зауважив, що розвиток української мови є важливим для держави, але водночас заяви ВО «Свобода» з цього приводу можуть призвести лише до негативного результату. «Спосіб «ми змусимо» (до якого вдається «Свобода». – Ред.), може лише активізувати російськомовну сторону і надалі говорити російською. Адже значна частина російськомовного населення буде сприймати таке ставлення («свободівців». – Ред.) як агресію. Тому, на мій погляд, позиція «Свободи» швидше може принести шкоду, а не користь», - додав політик.

«Свобода» має взяти відповідальність за поновлення розколу в країні із цього питання. Як тільки починають носити насильницький характер подібні речі, то буде обов'язково опір», - резюмував Володимир Олійник.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 ktd 21.12.2012 12:53
>«Спосіб «ми змусимо» (до якого вдається «Свобода». – Ред.), може лише активізувати російськомовну сторону і надалі говорити російською.

Это отчего же? При совке проводили такую руссификацию что из 30 школ только 2 украинские были - это при том что в Черкассах 95% украинцев. И все спокойно было. Значит необходимая деруссификация пройдет также нормально. А кто против - тот нацист-украинофоб. Это простой факт.
И пора бы уже чтобы до ПР дошло что "русскоязычный"!="русский".
И даже мои русские родственники поддерживают ВО Свобода (сюрпрайз, сюрпрайз!)
Когда меня руссифицировали , этот Олейник небось сидел в партноменклдату ре, которая лечилась в спецклиниках и кушала спецпайки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 кван 19.12.2012 20:39
Олейник как бывший советский судья, член коммунистическо й, оранжевой, бело-сердечной и еще фиг знает какой партии, владеет русским языком в совершенстве. Радует, что еще способен делать реверансы, а то в борьбе за дело бело-голубой ПаРтии совсем распух.На самом деле абсолютно без разницы, на каком языке тебя пошлют можновладці по сексуальному маршруту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 О.ЧУПРИНА 19.12.2012 20:32
Тягнибок каже:"Ми змусимо...виконувати Конституцію України". Олійник добавляє: "Спосіб...може лише активізувати невиконання вимоги Конституції України". І все це за кошти платників податків.Подобається? Люди думайте куди ми ідемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Гість 19.12.2012 17:01
Знову старі переспіви від насильника про неспротив насиллю.
А реально СВОБОДА зажадала, щоб державні службовці (а депутати теж є держслужбовцями ) при виконанні своїх повноважень користувались державною мовою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Класик 19.12.2012 17:01
Я плакалЬ... Російськомовні, які досі не спромоглися вивчить українську, продовжуватимут ь говорити виключно на "язикє" - і це ніяк не зажить від нинішніх дій "Свободи". Хіба що сам Олійник перейде на "вєлікій і магучій" - то цим він нікого не налякає, а тільки посмішить кединогорським "проізношенієм". Це буде не менш прикольно, аніж "українська" у виконанні Азарова. Давай, Вовочко, весели далі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 ЗАГРАВА 19.12.2012 17:01
Проплачена шавка Олійникзнову подала свій єлейний голосок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 джек 19.12.2012 16:57
Пан Олійник хоче перекласти проблему з хворої голови на здорову.Саме ПР внесла скандальний закон про мови.Український народ не буде спокійно спостерігати як політичні повії намагаються русифікувати Україну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100