реклама

реклама

На борту українського вантажопасажирського теплохода «Сарос», який з понеділка через шторм не може зайти в Євпаторійський порт, виявився севастопольський плавець-рекордсмен Олег Софяник. Разом із ще одним плавцем з Черкас він повертався з чергового запливу по Босфорській протоці, який робив із зав’язаними руками та ногами, пише «Комсомольська правда в Україні».

– Зараз ми знаходимося разом з іншими пасажирами недалеко біля берега на теплоході, – розповів рекордсмен Олег Софяннік. – Через сильний шторм пришвартуватися до берега не можемо, переживаємо, що залишимося тут до п’ятниці, оскільки за прогнозами синоптиків, найближчим часом погода не покращиться. Атмосфера на кораблі зараз непроста: усі дуже напружені і хвилюються. Спасибі ЗМІ, після публікацій яких нам дали їжу і знайшли медика. Позавчора ввечері нам сказали, що це була остання вечеря, оскільки запасів продуктів майже не залишилося.

Нагадаємо, 17 грудня о 22.40 до берега Євпаторії підійшов вантажопасажирський теплохід «Сарос», що віз із Туреччини вантаж у вигляді мармуру і промислових товарів. На борту знаходиться 21 особа. Причалити до берега судно не може, оскільки вже три доби море штормить. Також повідомлялося, що ще однією з причин знаходження людей в морі є конфлікт між судновласником і керівництвом порту. Але ця інформація не підтвердилася.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100