реклама

реклама Делікат

реклама

До Громадської організації «Черкаський правозахисний центр» звернулася внутрішньо переміщена особа-Андреєва Інна Анатоліївна з проханням допомоги у вирішенні питання поновлення виплат ВПО її дітям, а саме: сину-Андреєву Артему Анатолійовичу, та доньці-Андреєвій Валерії Ігорівні, які з серпня 2023 року перестали надходити.


images

Виплати Андреєвій Інні Анатоліївні та її дітям були припиненні у зв’язку з тим, що Андреєва Інна Анатоліївна перебувала за кордоном більш як 30 календарних днів підряд, що є порушенням вимог Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 332 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2023 р. № 709).

Андреєва Інна Анатоліївна дійсно перебувала за кордоном більш як 30 календарних днів підряд але ж її діти, а саме: син-Андреєв Артем Анатолійович, та донька-Андреєва Валерія Ігорівна, за кордон не виїжджали, тому припинення саме їм виплат ВПО є безпідставним.

Громадська організація «Черкаський правозахисний центр» підготувало відповідне звернення до Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради після якого виплати ВПО Андреєву Артему Анатолійовичу та Андреєвій Валерії Ігорівні були повернуті з дня припинення.

Публікація стала можливою за підтримки USAID Ukraine - 

USAID Україна в рамках Програми «Права людини в дії», 

яка впроваджується УГСПЛ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100