реклама

реклама

18 грудня наказом Генерального прокурора України не посаду Черкаського міжрайонного екологічного прокурора Дніпровської екологічної прокуратури призначено Чустрака Дмитра В’ячеславовича.


Дмитро В’ячеславович розпочав свій професійний шлях в органах прокуратури у 1998 році з посади слідчого-стажиста, має значний досвід роботи на різних керівних посадах.

В органах прокуратури зарекомендував себе як професійна, відповідальна, ініціативна людина, яка має значний досвід роботи в органах прокуратури Черкаської області і добре знайомий з проблемами регіону.


Довідка: наказом Генерального прокурора України № 174 ш від 20.11.2012р. утворено у структурі та штатному розписі Дніпровської екологічної прокуратури Черкаську міжрайонну екологічну прокуратуру.

Враховуючи те, що на території Черкаської області протяжність Дніпра сягає 150 км, довжина прибережно-захисної смуги становить 603 км, функціонують 9 підприємств, що здійснюють скиди забруднюючих речовин у річку Дніпро, вкрай необхідним є посилення контролю за дотриманням екологічного законодавства.

Про це інформує прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Сергій Олександрович 23.12.2012 14:05
Да уж відповідальний не те слово, поки не занесеш йому не відповість, це точно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100