реклама

реклама

До управління ДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області звернувся громадянин з заявою про те, що впродовж грудня цього року знайомий підприємець підбурює його до давання хабара в розмірі 2 тис. 500 доларів США головному архітектору міста Черкаси за оформлення та отримання документів на право власності на об’єкт нерухомого майна.

За цим фактом СУ УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.27, ч.4 ст.369 Кримінального кодексу України.

Під час реалізації матеріалів кримінального провадження працівниками підрозділу УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області викрито злочинну діяльність цього підприємця, який, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою виконання дій, направлених на позитивне вирішення питання щодо оформлення та отримання документів на право власності на об’єкт нерухомого майна, повідомив громадянина про необхідність передачі йому грошових коштів в сумі 2 тис. 500 доларів США, які він в подальшому, за його словами, як хабар, передасть головному архітектору м. Черкаси, для прискорення виготовлення і підписання документів, які слугуватимуть для оформлення права власності на квартиру.

У подальшому громадянин, вважаючи, що підприємець може вирішити це питання за наявності зв'язків і можливостей та який запевнив, що він неодноразово вирішував аналогічні питання, вимушений був погодитись на передачу останньому вказаних грошових коштів.

Учора близько 14.00 підприємець, перебуваючи у власному автомобілі, отримав від громадянина грошові кошти в розмірі 2 тис. 200 доларів США та 2 тис. грн., як хабар, для передачі головному архітекторові м. Черкаси, під час чого був затриманий працівниками УДСБЕЗ, спільно з слідчим СУ УМВС України в Черкаській області «на гарячому».

Створена слідчо-оперативна група. У межах досудового розслідування кримінального провадження вживаються заходи щодо встановлення та документування додаткових фактів протиправної діяльності затриманого.

Вирішується питання про оголошення стосовно нього підозри та обрання міри запобіжного заходу, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 динозавр 21.12.2012 19:27
вот теперь вцепятся в Упыря...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100