реклама Делікат

Президентка Черкаського НВК №34 Йосипенко Анастасія стала учасницею престижного проєкту «Aspen Teens: Fight for UA Dream: Лідерство в умовах війни».

Фото: dogp.gov.ua


Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Проєкт організований Аспен Інститутом Київ та Klitschko Foundation. Цей семінар вперше пройде за кордоном і відбудеться в Австрії.

З-поміж 366 кандидатів організатори обрали лише 24 учасників, серед яких і Анастасія. Вона представлятиме наше місто на міжнародному рівні.

Місія проєкту полягає в тому, щоб через проведення семінарів у форматі модерованих діалогів розвинути у молодих людей навички відповідального та ціннісно-орієнтованого лідерства. Цей формат сприяє тому, що учасники зможуть збагатити власні уявлення, розглядаючи звичні для них речі під різними кутами. Завдяки обміну досвідом та світоглядами, молоді люди навчаться дивитися на світ ширше і глибше.

Проєкт «Aspen Teens: Fight for UA Dream» — це неймовірна можливість для Анастасії відкрити нові горизонти, збагатити свої знання в різних галузях, отримати безцінний досвід і вдосконалити іноземну мову, яку вона активно вивчає.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100