реклама Делікат

Суд задовольнив 2 позовні заяви Кременчуцького міжрайонного екологічного прокурора Дніпровської екологічної прокуратури про визнання незаконним та скасування рішень сесії Свидівоцької сільської ради, якими було незаконно погоджено проектну документацію по зменшенню прибережно-захисної смуги Кременчуцького водосховища. Рішення суду вступили в законну сулу.

Прокуратурою, проводячи перевірку цільового використання земель прибережно-захисної смуги Кременчуцького водосховища, в межах Черкаського району Свидівоцької сільської ради Черкаської області був виявлений факт незаконного зменшення нормативно встановленого розміру прибережно-захисної смуги водосховища з 100 метрів до 20 метрів, з подальшою її передачею під забудову. Про це інформує прес-служба Кременчуцької міжрайонної екологічної прокуратури.

Довідково: Кременчуцьке водосховище — найбільше за площею водосховище в Україні на річці Дніпро в Полтавській, Кіровоградській та Черкаській областях України. Розташоване між Канівським та Дніпродзержинським водосховищами. Воно є найкрупнішим природнім нерестовищем всього Дніпровського каскаду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 О.ЧУПРИНА 22.12.2012 22:32
Таких позовних заяв має бути сотні. Більшість рішень про зменшення природоохоронно ї смуги мають корупційний характер,часто приймались за "клопотаннями" районних та обласних високопосадовці в.Тому потрібно іти далі відміни рішень сільрад.Під ногами цих "бар*г" повинна горіти земля.Громадський рух "Україна для людей" звертає увагу прокуратури на факти беззаконня,що діється в Золотоніському районі,Кробівка ,Кедина Гора,тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Семен 22.12.2012 10:26
А коли нарешті Тулуб виконає свою обіцянку та знесе царське село? Чи так просто язиком....?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 динозавр 21.12.2012 19:19
Застраивают прибрежную зону *спецы* не имеющие лицензии на подобные работы. Т.е. безграмотные люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100