реклама Делікат

Черкаські спортсмени взяли участь у Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби, що відбувся в місті Берегове (Закарпаття).

Близько трьохсот спортсменів з України, Сербії, Словенії, Румунії та Угорщини у різних вікових та вагових категоріях боролися за призові нагороди змагань.

Серед спортсменів 1998-2000 років народження черкащани здобули комплект нагород: золото, срібло і бронзу. У ваговій категорії 59 кг не було рівних Артему Шевченку (учень ЗОШ № 15). Микола Шраменко (ЗОШ № 11) став другим у ваговій категорії 53 кг, а Максим Малицький (ЗОШ № 17) замкнув п’єдестал пошани у ваговій категорії 66 кг.

Ще дві бронзи дісталися нашим хлопцям серед спортсменів 2001-2003 р.н. – Микиті Боровику (32 кг, ЗОШ № 26) і Олександру Примаченку (38 кг, ЗОШ № 21).

Усі черкаські спортсмени тренуються в тренера КДЮСШ «Вікторія» Фелікса Потаніна, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Довідка

Греко-римська боротьба в Черкасах розвивається на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія», що на пр. Хіміків, 50/1 (ПС «Будівельник»), тел. 56-95-29.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100