реклама Делікат

У День Української Державності та День хрещення Київської Русі-України два примірники книги Святослава Супрунова під назвою «100 років нашої боротьби». Історія моєї родини довжиною в століття» отримала Шполянська міська бібліотека.

Фото: міська бібліотека КЗ «Центр культури та дозвілля»


Про це повідомляє міська бібліотека КЗ "Центру культури та дозвілля" Шполянської міської ТГ.

Святослав Супрунов – актор театру і кіно, письменник, який народився в родині відомих на Черкащині акторів Марії та В’ячеслава Супрунових, батько - уродженець с. Сигнаївка Шполянської громади. Нині письменник проживає в Польщі. Знімається в кіно та працює в театральних проєктах.

Фото: agencjacosmos.pl


В передмові автор зазначає, що «зважився на написання книги, яка увібрала у себе десятки історій про життя моїх рідних. І якщо я піду з цієї землі, не залишивши після себе якогось значимого сліду, то принаймні знатиму, що залишу розповідь про своїх батьків, дідів та прадідів. Адже вони заслужили, щоб історії їхнього життя та їхньої боротьби залишилися в пам’яті людей, в пам’яті українського народу».

"Для бібліотеки книга – це завжди безцінний подарунок. Від імені користувачів міської бібліотеки висловлюємо велику вдячність шановному Святославу В’ячеславовичу за книги та бажаємо творчих успіхів в театральній та письменницькій діяльності", – ідеться в повідомленні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100