реклама Делікат

Учора та сьогодні в Черкаській області випадає невеликий помірний сніг. Завтра, 24 грудня, очікується зниження температури – вночі до -15-20°. Однак вже в середу, завдяки надходженню на територію області відносно теплого повітря з південних широт, передбачається істотне підвищення температурного фону до відлиги з інтенсивністю вночі -2+3°, вдень +1+7°.

 

У цей період водіям слід бути уважними та обережними, оскільки видимість на дорогах погіршуватиметься туманами, а на дорогах спостерігатиметься ожеледиця, повідомляє начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.


На більшості водних об’єктів Черкаської області встановився льодостав. Товщина льоду в Кременчуцькому водосховищі біля Черкас складає 9 см, на малих і середніх річках – 4-10 см. У зв’язку з холодною погодою процес льодоутворення триватиме. Однак, лід ще досить крихкий, тому перебувати на ньому вкрай небезпечно.

За попередніми розрахунками, на передодні Нового року на Черкащині очікується нестійкий характер погоди, висока вірогідність випадання мокрого снігу з дощем.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Ужасть 24.12.2012 11:12
Полмесяца назад распечатал "прогнозы" нашим метеорологов на месяц. Пока ни один не сбылся, вернее, не угадали.. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100