реклама Делікат

Регіональна координаторка взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Черкаській області Людмила Проценко провела просвітницький захід про волонтерську діяльність у Черкаському міському центрі зайнятості.

Людмила Проценко зазначила, що волонтерська діяльність – це добровільна, соціально спрямована, неприбуткова діяльність, що здійснюється волонтерами шляхом надання волонтерської допомоги.

451646553_1008500734614340_2025736615253218980_n

У свою чергу волонтерська допомога – це роботи та послуги, що безоплатно виконуються і надаються волонтерами, а волонтер — це людина, яка за власним бажанням готова витратити свої сили і час на користь суспільству або конкретній людині, не чекаючи винагороди.

Регіональна координаторка поділилася власним досвідом проведення волонтерської діяльності, та зауважила, що саме завдяки волонтерству можна отримати безцінний досвід, який може стати в нагоді в подальшій роботі.

Під час заходу було розглянуто Закон України «Про волонтерську діяльність», Закон України "Про об'єднання громадян" та Закон України "Про благодійництво та благодійні організації".

Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100