реклама

реклама

Новообраний народний депутат України від Смілянського виборчого округу Віктор Тимошенко днями дав інтерв'ю телеканалу «Сміла-ТВ», в якому прокоментував мотиви своїх перших голосувань у Верховній раді.

Сайт обласної організації КВУ подає пряму мову нардепа без стилістичної та граматичної коректури:

«Я особисто проголосував за голову Верховної ради Рибака Володимира Васильовича. Я рахую, що він все-таки фаховий голова Верховної ради буде. Я не голосував за комуніста Калєтніка тому, що я рахую, що все ж таки першим заступником повинен бути хтось із опозиції. Я хотів проголосувати за Наливайченка, але Калєтнік набрав голосів і пройшов. Плідної йому праці і успіхів на посаді. Я також проголосував за Олега Кошулинського, котрий став другим заступником голови Верховної ради...» – роз’яснив Віктор Тимошенко.

«Потім, коли стало питання підтримки прем'єр-міністра, то ми з колегами-самовисуванцями, а я залишився позапартійним - не вступав ні до якої фракції так як і обіцяв своїм виборцям, ми порадилися і прийняли таке рішення: із того зла, котре єсть, обрати менше. Ми підтримали Миколу Яновича Азарова, бо ми все ж таки чітко розуміли: не підтримавши Миколу Яновича Азарова буде інша кандидатура, наприклад, як там Чечетов, чи, можливо, наш не дай Бог губернатор Тулуб чи такі інші герої. Тому вибравши найменше зло, ми запустили роботу нашого уряду», – заявив Віктор Тимошенко.

реклама

Коментарі  

 
+8 #4 Споглядач 24.12.2012 11:44
Тимошенко, мабуть, бачить у своїх рожевих мріях себе в кріслі прем'єр-міністра... Будемо уважно слідкувати за його досягненнями... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Реаліст 24.12.2012 11:42
Цитую О.ЧУПРИНА:
Рішення логічне,відпові дь достойна.

Логіки у словах про Тулуба - нуль, бо тому премьєрське крісло і не світило. Тимошенко знав про це, просто захотів кольнути Тулуба і заодно погратися у видимість своєї "незалежності" як нардепа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Новый гость 24.12.2012 11:18
Да, конечно задача не простая, как из всего *****ма
выбрать то, от которого меньше вони.
Пока видно то, что на Украине реально происходит дефицит
мозгов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 О.ЧУПРИНА 24.12.2012 10:48
Рішення логічне,відпові дь достойна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100