На 27-й сесії міської ради голова Кам'янської міської виборчої комісії Олена Сон представила громаді міста новообраного міського голову Володимира Тірона і вручила йому посвідчення, яке підтверджує його статус. Про це інформує обласна організація КВУ з посиланням на «Сміла-ТВ».

«У першу чергу необхідно добитися безперебійного і повноцінного наповнення бюджету, який є основою життєдіяльності міста... Залучення потенційних інвесторів у економіку Кам'янки, всіляка їм допомога в оформленні бізнесу. Надання рівних можливостей суб’єктам підприємницької діяльності, підтримка місцевих товаровиробників у розширенні асортименту їхньої продукції. Все це буде спрямоване на інтенсивний розвиток міста і вирішення соціальних програм. Активізують свої виробничі можливості підприємства, будівельна структура, розвиватиметься торгівля, сфера послуг, будуть створюватися нові додаткові робочі місця».

Читайте також: В Кам'янці новий мер – представник СПУ

Під час інавгурації свої привітання висловили голова Камянської райдержадміністрації Віталій Архип'юк, народний депутат України Віктор Тимошенко, депутат Черкаської обласної ради Олександр Харламов.

Володимир Тірон запевнив, що він готовий до плідної співпраці з депутатським корпусом.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100