реклама

реклама

Маршем на захист сім’ї Павличенків пройшлись учора в Черкасах представники молодіжних патріотичних організацій, пише «Газета по-українськи».


Більше 200 осіб зібралося о 15.00 на площі Богдана Хмельницького в Черкасах. Переважно це були хлопці, віком від 14 до 30 років. Було також більше десятка дівчат. Біля площі були припарковані чотири автомобілі міліції. Ще з десяток правоохоронців розташувалися на площі.


– Дякую всім, хто прийшов. Прохання не кидати снігом у міліціонерів та не захоплювати громадський транспорт, бо я щойно підписався, що ми цього робити не будемо, – сказав у гучномовець один з організаторів маршу на прізвисько Скаузер.


Колона крокувала пішохідною частиною бульвару Шевченка. ДАІшники перекрили для них перехрестя. Лунали гасла: «Свободу чесним! Свободу Павличенкам!», «Сьогодні Павличенки – завтра ти!», «Геть мєнтовський бєспрєдєл!».

Хлопці запалили смолоскипи та димові шашки. Міліція ніяк не реагувала. Колона прямувала до обласного управління МВС. 41-річний Сергій Безверхий доєднався до ходи з дружиною Світланою.


– Я слідкую за ходом цієї справи в інтернеті. Видно, що хлопці невинні. Усім своїм знайомим переказую, щоб брали участь. Я навіть дружину з роботи відпросив, – сказав Сергій.

О 15.40 біля облуправління МВС виступив 25-річний Артем,  який приїхав із Києва. Прізвища не назвав. Розповів про хід справи Дмитра та Сергія Павличенків.


– Уся Україна піднялася проти цієї несправедливості. Ці акції дуже допомагають Павличенкам. Вони знають, що по той бік паркану вони не одні. Людям просто ламають життя. Основна акція відбудеться у Києві 14 січня. Тоді буде засідання апеляційного суду. Якщо суд не розбереться, то на наступні акції вийдуть десятки тисяч людей і будуть ставити свої вимоги, – виголосив у гучномовець Артем.

ТУТ можна переглянути відео з місця події.


реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Олег 24.12.2012 17:55
Що за заголовок? Якими смолоскипами? Який захист футбольних фанатів?
Поміняйте будь-ласка заголовок!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Реаліст 24.12.2012 14:19
Це перша хвиля тих, хто виріс у вже незалежній Україні. На цих ні "наш" Коліснічєнко, ні забугорний Путін не поїздить - це вже не покоління Азарова і Брежнєва.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ЧИНГИЗ-ХАН 24.12.2012 14:14
Спасибо вам молодёжь!!! Вы наша надежда и отрада! Я всегда говорил и говорю, что если восстало против мент**ского беспредела 10 человек их задавят,если 100 , с ними начинают вести диалог,а если тысячи, эти ша**лы бегут поджав хвост.Я просмотрел видио и у меня мужика навернулись слёзы, но это слёзы радости и гордости за нашу молодёжь. Так держать СЫНКИ!!! пУСТЬ БОГ вАМ ПОМОГАЕТ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 гонта 24.12.2012 13:57
Цитую Олексій:
Молодці хлопці !!! Ось вам приклад коли громада обєдналася, це Вам не проплачені бабульки і студенти. Ау "апазіція" і "влада"...
Так, це паростки Української Незалежності. Завдання всієї громади - не дати їх зламати на цьому етапі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Олексій 24.12.2012 12:27
Молодці хлопці !!! Ось вам приклад коли громада обєдналася, це Вам не проплачені бабульки і студенти. Ау "апазіція" і "влада"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100