реклама Делікат

Сьогодні на території Державного історико-культурного заповідника «‎Трипільська культура» відбулась традиційна щорічна Трипільська толока.

IMG_5903

У відкритті заходу взяли участь начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець та його заступник Олександр Шамрай, начальник Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, Уманський міський голова Ірина Плетньова, Тальнівський міський голова Василь Сідько, керівники та представники Черкаської обласної державної адміністрації.

Вітаючи учасників дійства, начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець відзначив, що у непростий час війни необхідно об’єднуватися і знаходити позитивні речі, заради яких наші захисники ведуть сьогодні боротьбу. Дух наших предків має підтримувати нас і наших воїнів задля ПЕРЕМОГИ у війні.

Директор Державного історико-культурного заповідника «‎Трипільська культура» Владислав Чабанюк зауважив, що у музейному святі беруть участь люди різного віку, фаху і вподобань, але всіх їх об’єднує любов до історії України і світу.

До музейних заходів залучили дітей захисників України, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та їхніх батьків, щоб підтримати у цей складний час.

Гості свята відвідали музей, переглянули відео, побували на майстер-класах, зокрема з гончарства, витинанки, травоплетіння та ляльки-мотанки, побували на інших цікавих локаціях.

Звенигородська районна державна адміністрація

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100