реклама

реклама

Світлина, на якій зображений Данило Коломієць з першим своїм баскетбольним м’ячем та кубком, посіла перше місце фотоконкурсу «Помаранчевий спалах», який протягом двох місяців проводив БК «Черкаські Мавпи» спільно з журналом «Живи в Черкасах».

На фото: Данило Коломієць (І місце)

На фото: Данило Коломієць (І місце)


Головною умовою конкурсу була причетність фотографії до «Черкаських Мавп», а основним критерієм відбору – оригінальність та креативність.

За період проведення конкурсу організатори отримали низку різноманітних робіт. Цікаво, що на більшості з них зображені зовсім юні вболівальника черкаського клубу. Згідно рішення журі конкурсу, саме вони і отримали головні призи. Так, світлина, на якій зображений Данило Коломієць з першим своїм баскетбольним м’ячем та кубком, посіла перше місце фотоконкурсу. Фотографія Марка Залозного з нагородами, отримала друге місце.

На фото: Марко Залозний (ІІ місце)

На фото: Марко Залозний (ІІ місце)


А третє місце – за цілою серією вболівальницьких фото від Аліни Карбівничої.

Фотографія із серії знімків Аліни Карбівничої (ІІІ місце)

Фотографія із серії знімків Аліни Карбівничої (ІІІ місце


Таким чином, перші два переможці отримують фірмові футболки від «Черкаських Мавп», а бронзовий призер хіт-параду – два квитки на домашній матч «Черкаських Мавп» проти «Ферро-ЗНТУ» (11 січня), інформує прес-служба баскетбольного клубу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100