реклама

реклама

Близько ста дошкільнят та їхніх батьків завітали на знайомство зі школою до загальноосвітнього навчального закладу № 32.

У рамках Всеукраїнської акції «Дай руку першокласнику» до школи прийшли вихованці садочків № 25, 83, 84 і 89, де для них відбулася сюжетно-рольова гра «Школярик».



На заході для малечі вчителі провели цікаві заняття, на яких майбутні школярики спілкувалися, гралися, навчалися рахувати, складати портфель і врешті відчули себе справжніми учнями. Дошкільнята взяли участь у віртуальній мандрівці по планетах «Знайомства», «Геометрична», «Ялинкова», «Різнокольорова», «Загадкова». Присутні на дійстві батьки мали можливість поспостерігати за своїми дітьми, побачити їхні можливості і активність.


До зустрічі гостей учні початкових класів підготували змістовну виставку художньої творчості, пісенні та танцювальні номери. Колектив підготував презентацію школи для ознайомлення батьків з педагогами початкової школи, мережею гуртків, студій, секцій, де їхні діти зможуть розвивати свої таланти. Педагоги дошкільних навчальних закладів у своїх презентаціях показали, як живуть, чим люблять займатися старші дошкільнята в своїх дитячих колективах, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100