реклама Делікат

Літо, спека, і рятівна прохолодна водичка безкоштовно – прямо посеред парку чи алеї… Саме так – знайти питні фонтанчики від «Черкасиводоканалу» Ви можете в різних кінцях міста. Це зручно та безпечно.

Адже вода в них відповідає встановленим санітарним нормам, а наші фахівці регулярно відбирають там проби води для проведення аналізів та щодня проводять їхню дезінфекцію. Чому останнє вкрай важливо і яких правил слід дотримуватись при використанні питних фонтанів – розкажемо далі.

Так, наші питні фонтанчики обожнюють і дорослі, і малеча. Але далеко не всі знають, правила їх експлуатації. Тому іноді трапляються казусні і неприємні ситуації, наприклад: в них миють … ноги чи навіть перуть речі… Робити цього категорично не можна!

Олександр Бут, начальник цеху ЕВКНС КП «Черкасиводоканал» розповідає: «Наші фахівці проводять дезінфекцію питних фонтанчиків щодня, це важливо, адже це – гарантія безпеки наших споживачів. Питні фонтанчики розташовані на вулиці, поруч їздять машини, пил, падає листя з дерев тощо…  Для щоденної дезінфекції ми використовуємо спеціальний дезінфікуючий розчин, який готує наша лабораторія. Також її фахівці кожен тиждень відбирають проби води із питних фонтанів і роблять детальний аналіз. Хочу принагідно  звернутися до черкащан: ці питні фонтанчики встановлені лише ДЛЯ ОДНІЄЇ ЦІЛІ – щоб пити з них. Ні в якому разі в них не можна «купатися», мити ноги, кидати в них сміття тощо. Тож, одразу висловлюємо прохання до містян – дотримуйтесь чистоти біля фонтанчиків і використовуйте їх тільки за прямим призначенням – для пиття.  Давайте збережемо наше місто чистим і прекрасним – разом!»

photo_2024-07-31_14-33-01

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100