реклама Делікат

У Смілянській міськраді відбулося засідання комісії, на якій обрали кандидатів на отримання стипендії міського голови, відзначивши найкращих серед обдарованих дітей та провідних спортсменів міста.

Фото: smila-rada.gov.ua


Про це повідомляє Смілянська міська рада.

Шляхом голосування було обрано 12 творчо обдарованих дітей, кандидатури яких подавали освітні навчальні заклади. Окремо розглянули дітей, які зайняли призові місця на всеукраїнському етапі предметних олімпіад.

Також було визначено три квоти для відділу культури. За результатами ретельного обговорення і зважування всіх перемог, обрали учнів мистецьких закладів з найбільшою кількістю нагород.

Паралельно комісія обрала 15 юних спортсменів з найвагомішими досягненнями, яких запропонували ДЮСШ «ОЛІМП» та спортивні клуби міста.

Окрім стипендіатів, одноразову грошову винагороду отримають і керівники та тренери, які підготували цих дітей.

Дітей, які не ввійшли в списки отримувачів стипендії міського голови на це півріччя, теж вирішили підтримати та заохотити. Їм будуть вручені премії із фонду Всеобучу в навчальних закладах міста. Цю пропозицію підтримали всі члени комісії.

«Списки стипендіатів міського голови на друге півріччя будуть затверджені на засіданні виконавчого комітету Смілянської міської ради», – ідеться в повідомленні.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100