На виконання доручень Держфінінспекції України та планів контрольно-ревізійної роботи Держфінінспекції в Черкаській області на І квартал 2013 року, фахівці інспекції продовжать роботу, спрямовану на здійснення фінансового контролю за витрачанням державних коштів та майна підприємствами, установами і організаціями області.

Так, фахівці Держфінінспекції проведуть ревізії державних навчальних закладів, зокрема ревізії фінансово-господарської діяльності Державного навчального закладу «Черкаське вище професійне училище» та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка.

Окрім того, планується проведення ревізій фінансово-господарської діяльності Черкаського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, Смілянської центральної районної лікарні ім.Софії Бобринської, ВАТ по газопостачанню та газифікації «Черкасигаз», КП «Аеропорт Черкаси» та КП «Готельний комплекс «Дніпро» Черкаської обласної ради. Не оминуть перевірок і установи охорони здоров’я та соціального захисту населення.

У полі зору фахівців Держфінінспекції опиняться районні бюджети. Так, у І кварталі проводитиметься ревізія місцевих бюджетів на території Драбівського району.

Аудитори інспекції візьмуть участь у державному фінансовому аудиті виконання Державної цільової програми реалізації технічної політики в агропромисловому комплексі.

Про факти порушення фінансового законодавства зазначеними об¢єктами можна повідомляти за «телефоном довіри» 63-85-90, який працює в Державній фінансовій інспекції в Черкаській області щодня, інформує прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100