реклама Делікат

Державна установа «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» продовжує епідеміологічне розслідування групового захворювання на гостру кишкову інфекцію, що пов’язане зі споживанням страв, придбаних у черкаському суші-барі «FUGU».

Фото: ck.cdc.gov.ua


Станом на 12.08.2024 усі хворі проліковані та виписані з КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня» (14 осіб) і КНП «Черкаська центральна районна лікарня» Червонослобідської сільської ради (1 особа). За інформацією КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня», 9 потерпілих мають уточнений діагноз – сальмонельозний ентерит.

За результатами лабораторно-інструментальних досліджень, проведених КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня» та ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», від хворих та з окремих проб харчових продуктів виділено бактерії роду сальмонела. З гігієнічних змивів, взятих у закладі, виділено умовно-патогенні мікроорганізми та БГКП.

Про результати лабораторно-інструментальних досліджень поінформовано Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для вжиття відповідних заходів.

Епідеміологічне розслідування триває. Про його остаточні результати буде повідомлено додатково.

Про це повідомляє Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 лох з глухого села 13.08.2024 17:28
Не закривай бари, дідуню, я так люблю суші! А ти такий строгий, мабуть при совку ментом був.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Дід Кривалівський 13.08.2024 03:43
Ці суші-бари повинні бути закриті коли труять людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100