реклама Делікат

Бути активними, багато рухатися та дізнаватися більше про олімпійський рух зацікавлює проєкт Національного олімпійського комітету для дітей та молоді «Do like Olympians».

Фото: noc-ch.ck.ua


Тридцять маленьких вихованців дошкільного навчального закладу UmkaKids у Черкасах у цьому переконалися, інформує відділення НОК України в Черкаській області.

Вони стали учасниками насиченого олімпійського заходу. Діти переглянули мультфільми про олімпійські види спорту та відгадували їхні назви. Потім долучилися до активної та цікавої руханки, яку для малечі провела Світлана Марусенко, неодноразова чемпіонка та призерка чемпіонатів України з легкої атлетики – у метанні диска та штовханні ядра, бронзова призерка Кубка Європи, стипендіатка відділення НОК України в Черкаській області. Вона пропонувала дітям нестандартні рухливі завдання, які всі виконували гуртом та заряджалися позитивною атмосферою.

Фото: noc-ch.ck.ua


Крім того, діти мали змогу поспілкуватися з майстром спорту України, неодноразовою переможницею обласних та всеукраїнських змагань із фехтування Дар’єю Науменко. Вони могли ставити їй різні запитання про спорт та примірити її екіпірування.

Усіх учасників за свою активність та рухливість відзначено олімпійськими подарунками від відділення НОК України в Черкаській області, а закладу передали м’ячі та фрисбі.

Фото: noc-ch.ck.ua


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100