реклама

реклама Делікат

реклама

Тема слизьких черкаських доріг активно обговорюється на Черкаському форумі. Дописувачі скаржаться: то там, то тут хтось не зміг виїхати, розвернутися чи навіть рушити. Нарікають на міську владу і комунальні служби. У темі «Дороги в Черкассах – это уже полный беспредел» порівнюють Черкаси з іншими містами і діляться враженнями, що такого нема ніде.

Зупинку «Вантажний порт» у Черкасах жителі міста вважають однією з найпроблемніших

Зупинку «Вантажний порт» у Черкасах жителі міста вважають однією з найпроблемніших


«За місяць зими жодного разу не бачив трактора в дворі будинку, хто відповідає за прибирання при будинкової території, – пише користувач Cherkassy. – Одна двірничка бідолаха гребеться щоденно, але ж вона не трактор. Що там СУБи з цього приводу розповідають, де техніка? Раніше, пам’ятаю, тільки вночі сніг, у дворі вранці вже сліди трактора».

«Я ось як сніг випав – замерзло все до льоду, був у Кіровоградській області, та й у Черкаській. Такого апокаліпсису не бачив. 200 км. за містом не так травмують, як пару кварталів у Черкасах… печально», – пише santelectro.

А користувач Demonych нарікає, що двічі намагався зрушити з місця на Благовісній, але нічого н вийшло. Допоміг лише пісок, який «таскає в кузові». «Резина зимова і явно не Росава, днями їздив на Дніпропетровськ, то на всьому відрізку від Черкас до Дніпропетровська гірше доріг, ніж у нас я не бачив…»

Та форумчани не втрачають гумору і навіть виставляють зображення спецтехніки, яка підійде для черкаських доріг. «ЗИЛ -49061 «Синяя птица» самое то» – пише відвідувач під ніком Am82.


А користувач Sergey Storm відповідає, що віддав би перевагу гусеничній техніці.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Тамагавк 26.12.2012 09:17
Да, действительно, уже зла никакого не хватает! Оно ездит по грузиям, польшам, норвегиям за казенные деньги и улицы переименовывает за наш счет, а в городе разруха...(((( Парень явно с другой планеты! Планета Бродя со спутником Одар....))), которая живет за счет города Черкассы...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 XL 25.12.2012 21:50
сборник бреда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Таня 25.12.2012 20:06
:lol: больше всего позабавили ссылки на тех "корыстувачей". Ибо дороги- это не смешно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Егор 25.12.2012 19:45
Тому що мер у нас - "МЕРЛО" :lol: !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100