реклама Делікат

У Києві проходили Конгресові слухання на тему «Організаційно-правові механізми підтримки співробітництва територіальних громад: від ідеї до реалізації».

На запрошення президента Української асоціації районних та обласних рад Тетяни Єгорової-Луценко участь у заході узяв голова Звенигородської районної ради Сергій Струк разом з головами обласних та районних рад України.

455695030_1448640402342097_1686819272519729155_n

Захід організований Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», підкомітетом з питань співробітництва територіальних громад та регіонів Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Модератором заходу був В’ячеслав Негода – керівник Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. У ході слухання обговорили напрямки співробітництва територіальних громад з районними та обласними радами, а також успішні кейси їх втілення.

Про це інформують в Звенигородській райраді, фото з конгресу надане райрадою

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Берлінський конгресмен 18.08.2024 09:09
Київ не Берлін, але баул з барахлом вкрасти можуть ше швидше. Тримайся, конгресмене, за гаманця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100