реклама Делікат

Енергетики Товариства активно виконують планові роботи з підготовки енергомереж усіх районів Черкащини до проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років. З цією метою капітально ремонтують лінії, виконують розчистку трас та технічне обслуговування енергомереж і обладнання.

Нині згідно графіків бригади Черкаської міської філії капітально ремонтують одну з повітряних ліній Черкас. Про це розповів директор Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Ченчик.

- Сьогодні працівники нашої філії розпочали плановий капітальний ремонт повітряної лінії 1 від трансформаторної підстанції 122 м. Черкаси по вулиці Пастерівській,- наголосив Сергій Ченчик. - Окрім цього наші енергетики виконують і технічне обслуговування енергетичного обладнання, зокрема повітряних ліній та підстанцій 10-0,4 кВ, розчистку траси та інші види робіт. Усі заходи нині спрямовані на підготовку до успішного проходження осінньо-зимового періоду.

455793714_828561712750342_4379823740690138717_n

У капітальний ремонт цієї повітряної лінії входить заміна опор та проводів.

- У рамках виконання капітального ремонту заплановано замінити дефектні опори і проводи на відрізку вулиці Пастерівської, зокрема від Надпільної до Нарбутівської,- розповів майстер дільниці повітряних ліній Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрій Рябин.

Енергетики відзначають, що після завершення капремонту значно поліпшиться якість постачання електроенергії споживачам цього мікрорайону.

Про це інформують в Товаристві

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Ямковий ремонт 18.08.2024 09:31
повітряних ліній, це нове слово в освоєнні черкаських коштів. Наступний крок - ямковий ремонт повітряних ям в районі бувшого .... Затримка лише в очікуванні потужного фінансування на ето дєло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100