Учора Черкаська міська організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» спільно з осередками молодіжних організацій «Сокіл» та «Студентською Свободою» провели пікетування Черкаської обласної державної адміністрації на знак протесту проти призначення Дмитра Табачника міністром освіти і науки, молоді та спорту України.

 

Пікетування відбулося на Соборній площі, де зібралось близько сотні черкащан. На акції були присутні також представники двох найбільших вишів міста – Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького та Черкаського державного технологічного університету. Мітингувальники тримали в руках плакати із написами «Табачник – корупціонер, українофоб, кремлядь», «Студенти – за якісну освіту без Табачника», «Табачника – на нари, а не в міністри!», «Черкащина – проти Табачника».

– Ми вимагаємо від Президента одного – відставки Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки, молоді та спорту України. Ми чітко розуміємо, що відтепер ми маємо постійним суспільним тиском змусити вигнати українофоба і нечистого на руку діяча з державної служби. Ми також усвідомлюємо, що одним натиском цього зробити не вдасться – тому антитабачна кампанія знову має наповнитися реальним змістом, – сказав керівник Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар.

Також «свободівці» передали звернення Президентові, в якому, зокрема, йшлося: «У зв’язку з призначенням вами Дмітрія Табачніка міністром освіти хочемо зазначити таке: однопартійці називають його дешевим клоуном і казнокрадом, він заплямований не в одному скандалі – це провал вступних кампаній, присвоєння звання професора аферисту-кримінальнику Слюсарчуку, викрадення музейних документів, закупівля підручників за космічними цінами, махрова українофобія, нищення української освіти, антинаукові випади, багаторазове перебріхування історії на тлі розбудови «русскава міра». Попри це все Табачника знову призначено на посаду міністра освіти та науки України».

На завершення черкаські націоналісти зачитали та передали звернення від студентства Черкащини до прем’єр-міністра України Миколи Азарова, написаного мовою, якою виступає цей діяч. Попри жартівливість, в листі зачіпалися важливі теми українського суспільства. Організатори акції наголосили, що лист написаний «азіровською мовою» для того, щоб привернути увагу громадськості до спотворення української освіти, культури та мови, чим, окрім соціального тиску, займається антинародний режим. Аркуш із написаним зверненням прив’язали до імітації міністра-українофоба з повітряних кульок та відправили повітрям на Печерські пагорби, інформує прес-служба обласної організації «Свобода».

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Сіренький 26.12.2012 11:56
однопартійці називають його дешевим клоуном і казнокрадом, він заплямований не в одному скандалі – це провал вступних кампаній, присвоєння звання професора аферисту-кримінальнику Слюсарчуку, викрадення музейних документів, закупівля підручників за космічними цінами, махрова українофобія, нищення української освіти, антинаукові випади, багаторазове перебріхування історії на тлі розбудови «русскава міра»
---------------------------------------------------------------------------------
Так це ж в їхніх очах - ЧЕСНОТИ Сабачніка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100