21 грудня Черкаську виправну колонію (№ 62) управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області відвідали члени спостережної комісії на чолі з головою Віктором Горкуном – секретарем Черкаської міської ради та Віктором Вічканем – начальником служби у справах дітей Черкаської міської ради.


Метою візиту була перевірка дотримання норм належного утримання засуджених та дотримання прав людини співробітниками установи щодо них, вивчення стану матеріально-побутового забезпечення, медико-санітарного забезпечення, організації харчування, стану та умов праці на виробничій зоні. Про це інформує прес-служба управління ДПтС України в Черкаській області.


Представники спостережної комісії побували у виробничих цехах, гуртожитках, виробничих приміщеннях харчоблоку. Також відвідали медично-санітарну частину установи та кімнату психоемоційного розвантаження, банно-пральний комплекс, приміщення для здійснення релігійних обрядів та клубу установи.


Після завершення огляду комісія констатувала, що грубих порушень законодавства щодо утримання засуджених в установі немає.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100